Füme Dana Kaburga Dilim (70 Gr.)
Apikoğlu Dilimli Dana Füme Kaburga, 100 yıllık Apikoğlu tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalınarak üretilmiştir.
Yurtdışında genellikle İtalyanlar tarafından ufak parçalara bölünüp makarnalarda kullanılmaktadır.
Devamını Gör
Yüksek Protein
Doğal Füme
Dilimli Ürün




KATALOG SAYFASINDAKİ ÜRÜNLER TANITIM AMAÇLIDIR
Dana Kaburga Tüketim Önerisi
Kaburga Füme Et pişirilmeden yenilebileceği gibi tavada tek başına kızartılarak veya üzerine yumurta kırılarak yenilebilir. Dilimlenmiş haliyle pratik bir servis olanağı sunan Apikoğlu Dana Kaburga Eti sabah kahvaltılarında söğüş olarak tüketebilir veya tost yapımında kullanabilirsiniz. Pizza, pide gibi hamur işlerine de çok yakışan bu geleneksel lezzet ile enfes ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Ayrıca geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru fasulyeyi Apikoğlu Dana Füme Kaburga ile pişirmeniz kuru fasulyenin lezzetine lezzet katar.
Kampanya
- Ürün Özellikleri
- Ürün Açıklama
- Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
-
Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş. İşletme Kayıt No : TR 34-0030 Menşe : Türkiye
BU ÜRÜNLERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ BLOG YAZILARI