sadsad x
asdasd
Apikoğlu

FÜME DANA KABURGA DİLİM (70 GR.)

Apikoğlu Dilimli Dana Füme Kaburga, 100 yıllık Apikoğlu tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalınarak üretilmiştir.

Yurtdışında genellikle İtalyanlar tarafından ufak parçalara bölünüp makarnalarda kullanılmaktadır.

Devamını Gör
Yüksek Protein
Doğal Füme
Dilimli Ürün
Doğa DostuDoğa Dostu
Dana EtiDana Eti
Soğuk ZincirSoğuk Zincir
Yerli Üretim
Dana Kaburga Tüketim Önerisi
Kaburga Füme Et pişirilmeden yenilebileceği gibi tavada tek başına kızartılarak veya üzerine yumurta kırılarak yenilebilir. Dilimlenmiş haliyle pratik bir servis olanağı sunan Apikoğlu Dana Kaburga Eti sabah kahvaltılarında söğüş olarak tüketebilir veya tost yapımında kullanabilirsiniz. Pizza, pide gibi hamur işlerine de çok yakışan bu geleneksel lezzet ile enfes ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Ayrıca geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru fasulyeyi Apikoğlu Dana Füme Kaburga ile pişirmeniz kuru fasulyenin lezzetine lezzet katar.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Açıklama
  • Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
  • Ürün Kodu : 0109038
    Ürün Barkodu : 8697420923457
    Ağırlık : Net: 70 Gr.
    Raf Ömrü : 100 Gün
    Ürün Tipi : Kürlenmiş,Kurutulmuş,

    Tütsülenmiş Et Ürünü

    Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş.
    İşletme No : TR 34-0030
    Menşei : Türkiye
  • FÜME DANA KABURGA DİLİM (70 GR.) HAKKINDA

    Apikoğlu Dilimli Dana Füme Kaburga, 100 yıllık Apikoğlu tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalınarak üretilmiştir.

    Yurtdışında genellikle İtalyanlar tarafından ufak parçalara bölünüp makarnalarda kullanılmaktadır.

    Kaburga Füme Et pişirilmeden yenilebileceği gibi tavada tek başına kızartılarak veya üzerine yumurta kırılarak yenilebilir. Dilimlenmiş haliyle pratik bir servis olanağı sunan Apikoğlu Dana Kaburga Eti sabah kahvaltılarında söğüş olarak tüketebilir veya tost yapımında kullanabilirsiniz. Pizza, pide gibi hamur işlerine de çok yakışan bu geleneksel lezzet ile enfes ikramlıklar hazırlayabilirsiniz.

    Ayrıca geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru fasulyeyi Apikoğlu Dana Füme Kaburga ile pişirmeniz kuru fasulyenin lezzetine lezzet katar.

    Dana Füme Kaburga ürünümüzün buzdolabından çıkarılıp doğrudan servis edilmeden önce 15-20 dakika oda sıcaklığında bekletilerek tüketilmesi, hem ürünlerinin lezzetini ortaya çıkaracak, hem de dilimlerin birbirinden ayrılmasını kolaylaştıracaktır.

  • BESİN DEĞELERİ

    100 Gr için besin öğeleridir.

    Enerji (kj/kcal)
    1450/350
    Yağ (g)
    30
    Doymuş Yağ (g)
    16
    Karbonhidrat (g)
    2
    Şekerler (g)
    0
    Protein (g)
    18
    Tuz (g)
    5
    TÜKETİCİ BİLGİLERİ
    +2 ile +4 °C arasında (buzdolabında) saklayınız. Belirtilen raf ömrü orijinal ambalaj açılmadığı ve saklama koşullarına uyulduğu sürece geçerlidir.
    İçindekiler:
    Dana Eti, Tuz, Koruyucu (E250)
  • TESLİMAT HAKKINDA Bu ürün soğuk zincir kırılmadan, siz değerli müşterilemize sunulmak üzere reyonlardaki yerini almıştır.

    Afiyet Olsun.

İLGİLİ BLOG YAZILARI
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.