sadsad x
asdasd

Sucuk

Toplam 11 ürün görüntüleniyor.

100 Yıllık Hikâye Apikoğlu Sucukları

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden 100 yıllık özel formül ile hazırlanan Apikoğlu Sucukları, günümüzde orijinal formunu koruyarak sofralarımıza ulaşıyor. Apikoğlu Sucukları İslami usullere uygun, veterinerlerin gözetiminde kesilen dana etlerinin yöresel baharatlarla bir araya getirilmesiyle hazırlanır. Şanlıurfa'nın acı biberi, Kastamonu'nun sarımsağı ve daha birçok baharatlarla harmanlanmış Apikoğlu Sucukları el değmeden doğal bağırsaklara doldurularak olgunlaştırılıp, eşsiz lezzetine ulaşıyor. İlk göz ağrımız Klasik sucuğun yanı sıra; kangal sucuk, parmak sucuk gibi alternatifleri ve farklı pişirme yöntemleriyle (mangalda, barbeküde) ideal bir lezzet sunuyor. Muhafaza koşulları için ise hava alabileceği bir kâğıda sarılması yeterli olacaktır. Apikoğlu sucuk siparişlerinizde sucuk saklama kesesi de göndermektedir.

Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi

Apikoğlu Sucukları fermente ürünlerdir. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada kağıt havluya sararak buzdolabına konularak 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.

Sucuk Çeşitleri

Apikoğlu Sucukları, geleneksel ve özgün lezzetleriyle öne çıkar. Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı gibi özel yöresel baharatlarla harmanlanan Apikoğlu Sucukları, farklı çeşitleriyle damak zevkinize hitap eder. İşte Apikoğlu'nun sunduğu bazı sucuk çeşitleri:

Klasik Kangal Sucuk: İlk formülasyonumuz ile üretilen en az baharatlı olan sucuğumuzdur. (Et kombinasyonunda Dana But ve Antrikot eti bulunmaktadır.) Apikoğlu'nun geleneksel lezzeti, özel formülü ile hazırlanır ve sofralarınıza ulaşır.

Kangal Sucuk: Apikoğluna özgü formül ile hazırlanır normal baharatlı Apikoğlu sucuğudur, geleneksel lezzeti ile sofralarınıza ulaşır.

Parmak Sucuk: Bu sucukta diğer sucuklarımız gibi Apikoğlunun özel formülü ile hazırlanır diğer sucuklarımıza göre en baharatlı olan sucuğudur. Mangalda yapılmak için özellikle tercih edilebilir. Apikoğlunun tüm tecrübesi ve lezzeti ile sofralarınıza ulaşır. 


Apikoğlu Sucukları, bu çeşitlerin yanı sıra daha birçok alternatif sunar. Kendi damak zevkinize uygun Apikoğlu Sucuk çeşitlerine ve diğer ürünlere göz atmayı unutmayın.

Sucuk Neden Fermente Olmalı?

Sucuk fermente olmalıdır çünkü doğal sucuk fermente sucuktur. Fermentasyon süreci sucuğun dayanıklılığını artırırken benzersiz bir lezzet ve dokuya sahip olmasını sağlar. Fermentasyon, sucuğun içindeki et ve baharatların bir araya gelerek olgunlaşmasına ve karakteristik aromaların oluşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda fermente sucuklar, daha uzun bir raf ömrüne sahiptir ve tüketiciye daha sağlıklı bir ürün sunar. Bu nedenle, Apikoğlu Sucukları gibi kaliteli ürünler, fermente işlemiyle geleneksel lezzetlerini ve kalite standartlarını korurlar.

Sucuk Pişirme Önerisi!

Apikoğlu Dana Sucuğu, geleneksel bir lezzet sunar ve pişirme/tüketme seçenekleri oldukça çeşitlidir. Dana sucuğunu kahvaltıda ya da omlet ile tava üzerinde pişirebilir, fermente yapısı sayesinde dilimlenmiş olarak çerez olarak tüketebilirsiniz. Izgara veya mangalda pişirip ekmek arasında yiyebilir, Kuru Fasulye gibi yemeklere lezzet katabilir veya pilav ve makarnalarınızı Apikoğlu Sucuk dilimleriyle zenginleştirebilirsiniz.

Sucuklu Lezzetler

Sucuklu Yulaf Tost

Sucuklu Penne Makarna

Sucuklu Güllaç Böreği

Sucuklu Milföy Pizza

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.