Dana Klasik Sucuk ile Dana Kangal Sucuk arasındaki fark nedir?

Dana Klasik Sucuk ile Dana Kangal Sucuk arasındaki fark nedir?

Dana Klasik Sucuk ile Dana Kangal Sucuk arasındaki fark nedir? Ayrıca Dana Parmak Sucuk acılı mı, mangal için hangisi uygundur?

Sucuk ve Sosis Üretiminde Doğal Bağırsak Kullanmak Neden Önemlidir?

Sucuk ve Sosis Üretiminde Doğal Bağırsak Kullanmak Neden Önemlidir?

-Geleneksel sucuk ve sosis sadece doğal bağırsakla üretilir.

-Doğal bağırsaklarla üretilen sucuk ve sosislerin doğal bir aroması vardır ve doğal bağırsak sucuk ve sosisin olgunlaşma sürecini tümüyle destekleyen ve eşsiz aromatik tadını sürdürmesini sağlayan bir hava akışı yaratır.

Ürünleriniz Glüten İçerir mi?

Ürünleriniz Glüten İçerir mi?

Ürün içerisine doğrudan glüten içeren bir ham madde girmemektedir.

Hangi Belgelere Sahipsiniz ?

Hangi Belgelere Sahipsiniz ?

Apikoğlu hangi belgelere sahip? Helal gıda ve Kalite belgeleriniz var mı ? 

Siparişim Nasıl Sevk Edilecek?

Siparişim Nasıl Sevk Edilecek?

Apikoğlun'dan vermiş olduğum sipariş nasıl gönderilecek?

Nerelere Gönderim Yapılıyor?

Nerelere Gönderim Yapılıyor?

Nerelerden Apikoğlu sipariş edebilirim ? Nereye gönderim yapılıyor?

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği

Malzemeler:
  • 3 Adet yufka
  • 100 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
  • 80 gram Apikoğlu Parça Pastırma
  • 1 Adet Domates
  • 2 Adet Yeşil biber

Kızartmak için:

  • 2 Su bardağı ayçiçek yağı
Sosisli Milföy Börek

Sosisli Milföy Börek

Malzemeler :

* 8 adet milföy
* 8 adet Apikoğlu % 100 dana kokteyl sosis
* 1 adet yumurtanın sarısı

4 kişilik tarif. 

Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye

Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye

Malzemeler:

* 2 Su bardağı kuru fasulye
* 2 Soğan
* 2 Diş sarımsak
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 Sivri biber
* 2 Yemek kaşığı domates salçası
* 4-5 Domates
* Kaynar su
* Tuz
* 15 - 20 Dilim Apikoğlu parça pastırma

Apikoğlu Pastırmalı Yumurta

Apikoğlu Pastırmalı Yumurta

Malzemeler:

* Dilimlenmiş pastırma
* Birkaç çorba kaşığı ayarından margarin
* Yumurta

İsteğe göre:
* Kırmızı pul biber
* Sarımsak
* Karabiber
* Tuz

1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.