sadsad x
asdasd

APİKOĞLU'ndan Sosisli Kaburgalı Sandviç

Apikoğlu

Kars Gravyerli Sosis ve Füme Kaburga İkilisi

330,00 TL
(1.031,25 TL / Kg)

Kars Gravyerli Sosis ortalama 1 yıla varan olgunlaşma süreci geçiren, kendine has aroması olan yüksek protein içeriğine sahip Kars Gravyer peyniri yine yüksek proteinli Apikoğlu sosis ile birleştirilmiştir. Apikoğlu Doğal Füme Kars Gravyerli Dana Sosis; dana eti, Kars gravyer peyniri, tuz ve baharatların karışımı ile yenebilir doğal kuzu bağırsaklarına doldurulduktan sonra füme fırınlarında gürgen ve meşe palamudu talaşları kullanılarak doğal ortamda fümelenip pişirilmesiyle Türk damak tadına uygun olarak üretilir.

Dana Füme Kaburga Apikoğlu Dilimli Dana Füme Kaburga, 100 yıllık Apikoğlu tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalınarak üretilmiştir.  Yurtdışında genellikle İtalyanlar tarafından uDevamını Gör

Yüksek Protein
Doğal Füme
Dilimli Ürün
Doğa DostuDoğa Dostu
Dana EtiDana Eti
Soğuk ZincirSoğuk Zincir
Yerli Üretim
Kampanya
Yorum Yok YorumYap
ÜCRETSİZ KARGO

850’tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

AYNI GÜN KARGO

Pazartesi – Cuma Saat 15:00’e kadar verilen siparişlerde geçerlidir.

  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Açıklama
  • Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
  • Kargo & Teslimat
  • Tavsiye Et
  • Yorumlar (0)
  • Ürün Kodu : 0103058
    Ürün Barkodu : 2831746
    Ağırlık : 250 Gram
    Raf Ömrü : 90 Gün
    Ürün Tipi : Emülsifiye Edilmiş Tütsülenmiş Et Ürünü
    Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş.
    İşletme No : TR 34-0030
    Menşei : Türkiye
    Ürün Kodu : 0109038
    Ürün Barkodu : 8697420923457
    Ağırlık : 70 Gram
    Raf Ömrü : 100 Gün
    Ürün Tipi : Kürlenmiş Kurutulmuş Tütsülenmiş Et Ürünü
    Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş.
    İşletme No : TR 34-0030
    Menşei : Türkiye
  • Kars Gravyerli Sosis ve Füme Kaburga İkilisi HAKKINDA

    Kars Gravyerli Sosis: Ortalama 1 yıla varan olgunlaşma süreci geçiren, kendine has aroması olan yüksek protein içeriğine sahip Kars Gravyer peyniri yine yüksek proteinli Apikoğlu sosis ile birleştirilmiştir. Apikoğlu Doğal Füme Kars Gravyerli Dana Sosis; dana eti, Kars gravyer peyniri, tuz ve baharatların karışımı ile yenebilir doğal kuzu bağırsaklarına doldurulduktan sonra füme fırınlarında gürgen ve meşe palamudu talaşları kullanılarak doğal ortamda fümelenip pişirilmesiyle Türk damak tadına uygun olarak üretilir.

    100 gramında 14 gram protein ile yüksek proteinli bir üründür.

    Apikoğlu Kars Gravyerli Dana Sosisi, tavada, ızgarada, mangalda veya haşlayarak enfes lezzetler elde edebilirsiniz.

    Benzersiz tadı ile ana yemek olarak, ara sıcak olarak günün her öğünü tüketebilirsiniz.

    Arzuya göre ızgarada bütün halde veya şişe dizerek, ya da istediğiniz kalınlıkta dilimler kesip tavada bir miktar yağda veya ekstra yağ eklemeden yanmaz yapışmaz tabanlı tavada 2-3 dakika pişirebilirsiniz.

    Çeşitli sebzeler eşliğinde fırında da pişirip aileniz ve sevdikleriniz için harika sunumlar yapabilirsiniz.

    Ayrıca uzun uzun yemek yapacak kadar vaktiniz olmadığında ama kurduğunuz sofranın da eksiksiz olmasını istediğinizde Apikoğlu Kars Gravyerli Sosisin yanına çeşitli mezeler, patates kızartması, pilav veya makarna ile birlikte hazırlayarak hızlı ve pratik bir yemek olarak imdadınıza yetişebilir.

    Dana Füme Kaburga: Apikoğlu Dilimli Dana Füme Kaburga, 100 yıllık Apikoğlu tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalınarak üretilmiştir.

    Yurtdışında genellikle İtalyanlar tarafından ufak parçalara bölünüp makarnalarda kullanılmaktadır.

    Kaburga Füme Et pişirilmeden yenilebileceği gibi tavada tek başına kızartılarak veya üzerine yumurta kırılarak yenilebilir. Dilimlenmiş haliyle pratik bir servis olanağı sunan Apikoğlu Dana Kaburga Eti sabah kahvaltılarında söğüş olarak tüketebilir veya tost yapımında kullanabilirsiniz. Pizza, pide gibi hamur işlerine de çok yakışan bu geleneksel lezzet ile enfes ikramlıklar hazırlayabilirsiniz.

    Ayrıca geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru fasulyeyi Apikoğlu Dana Füme Kaburga ile pişirmeniz kuru fasulyenin lezzetine lezzet katar.

    Dana Füme Kaburga ürünümüzün buzdolabından çıkarılıp doğrudan servis edilmeden önce 15-20 dakika oda sıcaklığında bekletilerek tüketilmesi, hem ürünlerinin lezzetini ortaya çıkaracak, hem de dilimlerin birbirinden ayrılmasını kolaylaştıracaktır.

  • BESİN DEĞELERİ

    100 Gr için besin öğeleridir.

    Enerji (kj/kcal)
    1043/251
    Yağ (g)
    19
    Doymuş Yağ (g)
    10
    Karbonhidrat (g)
    6
    Şekerler (g)
    0
    Protein (g)
    14
    Tuz (g)
    1,7

    *Ortalama Değerlerdir.

    100 Gr için besin öğeleridir.

    Enerji (kj/kcal)
    1450/350
    Yağ (g)
    30
    Doymuş Yağ (g)
    16
    Karbonhidrat (g)
    2
    Şekerler (g)
    0
    Protein (g)
    18
    Tuz (g)
    5

    *Ortalama Değerlerdir.

    TÜKETİCİ BİLGİLERİ

    +2 ile +4 °C arasında (buzdolabında) saklayınız. Belirtilen raf ömrü orijinal ambalaj açılmadığı ve saklama koşullarına uyulduğu sürece geçerlidir.

    İçindekiler:

    Kars Gravyerli Sosis:

    Dana Eti, Dana Yağı, Su, %7 Gravyer Peyniri (Pastörize İnek Sütü, Tuz, Peynir Mayası) Nişasta, Tuz, Baharat Karışımı, Stabilizör (E452), Koruyucu (E250).

    Füme Dana Kaburga:

    Dana Eti, Tuz, Koruyucu (E250).

    Ek Bilgiler:
    Değerli Müşterimiz ;

    Siparişiniz üzerine Apikoğlu Kars Gravyerli Dana Sosis ürününden 250 Gram ağırlığında 1 paket ve Apikoğlu Füme Dana Kaburga ürününden 70 Gram ağırlığında 1 paket gönderilecektir.

    Alışverişlerinizde APİKOĞLU markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Afiyet olsun.

  • KARGO VE TESLİMAT HAKKINDA Tüm siparişleriniz soğuk zincire dikkat edilerek, özenle hazırlanır ve buzlu strafor koli ile HepsiJet kargoya teslim edilir. Hafta içi saat 15:00'a kadar iletilen siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilir.
İLGİLİ BLOG YAZILARI
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.