Apikoğlu - Fermente Sucuğa Değer
Apikoğlu - Fermente Sucuğa Değer
  • Anasayfa
  • Ürünler
  • Hakkımızda
    • Biz Kimiz?
    • Tarihçe
    • Kalite Politikamız
    • Değerlerimiz
    • Kurumsal Belgeler
    • Son Söz
  • Sucuk Müzesi
  • Galeri
    • Nostalji Köşesi
  • Sizden Gelenler
  • İletişim
Apikoğlu - Sanal Mağaza Apikoğlu - Fermente Sucuğa Değer

Neden Fermente

Eski zamanlarda sucuk;

Anadolu, Ön Asya, Mezopotamya ve Balkanlar’da Köy ve Göçebe kültürlerinde, Etin ömrünü uzatmak için Köy halkının ürettiği, kışa hazırlık yiyeceği idi.

GELENEKSEL SUCUK FERMENTE SUCUKTUR.

Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması beklenir.

FERMENTE SUCUĞUN GÖRÜNÜMÜ BAŞKADIR.

Geleneksel üretim süreci sebebiyle kıyma sucuğunun verdiği mozaik görünüme sahip olan fermente sucuklar kıvamı ve tadıyla ideal bir lezzet sunar.

FERMENTE SUCUKLARIN RENGİ KENDİNE HASTIR.

Fermente sucuklarda klasik renk Gülguni Kırmızı’dır. Kırmızı ve kahverengi arası olan bu renk, doğal kuruma sürecinde kendiliğinden oluşur.

Sertifikalarımız

ISO-9001 ISO-22000 Helal Sertifikası

İletişim Bilgileri

Tepeören Mah. Akdeniz Sok. No:4 Tuzla / İSTANBUL

+90 (216) 304 14 16

info@apikoglu.com.tr

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - Cuma : 09:00 - 17:30

C.tesi - Pazar : Kapalı

Yüzyıllık Markalar Derneği
  • Ana Sayfa
  • Kalite Politikamız
  • Sosyal Sorumluluk
  • Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni
  • Sertifikalarımız
  • İletişim

All Rights Reserved. © 2021 ETSAN GIDA SAN. A.Ş. WPCoding by : Orkun Köksalan