sadsad x
asdasd
Apikoğlu Kavurmalı Yumurta

Apikoğlu Kavurmalı Yumurta

Kavurmalı yumurta nasıl yapılır? Bu içeriğimizi dikkatli bir şekilde okuyarak sizlerde evlerinizde kahvaltılarınızın vazgeçilmezi eşsiz kavurmalı yumurta yapabilirsiniz. Kahvaltı Türkler için her zaman bir ziyafettir. Hiç şüphe yok ki yumurta kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı.  İşte sizlere mükemmel bir kavurmalı yumurta tarifi.

Lezzetli Bir Kavurmalı Yumurta Yapmak İçin Malzemeler

Lezzetli bir kavurmalı yumurta yapmanız için öncelikle ürünlerinizin tamamen doğal ve sınıfının iyi olmasını tercih etmelisiniz. Sizlerde Türk usulü bir kahvaltı yapmak istiyorsanız kavurmalı yumurta tercihleriniz arasına Apikoğlu kavurmalarını tercih edebilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı geleneğe bağlı kalarak doğal bileşenlerden üretilmektedir.

Lezzetli bir kavurmalı yumurta yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

İsteğe bağlı olarak, kırmızı biber veya pul biber de ekleyebilirsiniz.

Not: Miktarlar kişisel tercihinize ve kaç kişilik yapacağınıza göre değişebilir.

 

Pişirme Önerisi

Kavurmalı yumurta yapmak oldukça kolay bir tarif ancak lezzeti tam kıvamında olması için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. İşte kavurmalı yumurta yaparken dikkat etmeniz gerekenler:

  1. Soğanları ince ince doğrayın ve sıvı yağ ile tavada kavurun.
  2. Apikoğlu kavurmayı isteğiniz ölçüsünde ekleyin ve kavurmaya devam edin. Kavurma hafif pembeleşene kadar kavurun.
  3. Domatesi küp küp doğrayın ve tavaya ekleyin. Domates suyunu salıp biraz kavrulduktan sonra, tuz ve karabiberle tatlandırın.
  4. Son olarak yumurtaları kırın ve karıştırın. Yumurtaların sarıları ve beyazları iyice karışana kadar pişirin.
  5. Yumurtaların pişmesi kıvamına göre değişebilir. Dilerseniz yumurtaları tamamen pişirin ya da yumurtaların sarıları hala akışkan haldeyken servis yapın.
  6. Kavurmalı yumurtayı sıcak servis yapın. İsteğe bağlı olarak maydanoz veya dereotu gibi taze otlarla süsleyebilirsiniz.

Sadece Yumurta ve Kavurma İle Kavurmalı Yumurta Yapılışı

Kavurmalı yumurta yapmak için öncelikle lezzetli Apikoğlu kavurmayı elinizle veya bıçakla küçük parçalar halinde kesin. Kullanacağınız tavayı veya tavayı ocakta ısıtın. Parçaları kızarana kadar orta ateşte kızartın ve yağı bırakın. Yumurta sarılarını dikkatlice tencereye tek tek kırın. Yumurta sarıları dağılmamalı ve kullanılan miktar kişi sayısı ile orantılıdır.

Yumurta aklarını tüm tepsiye yayın. Tuzu yumurtaların üzerine eşit şekilde serpin. İstenirse tavayı büyük bir cam kapakla kapatın. Yumurtaları kısık ateşte beyazları koyulaşana ve sarıları beyazlaşana kadar pişirin.

Bu içeriğimizde sizlere Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır? Sorusunun ayrıntılı cevabını verdik. Sizlerde eşsiz bir kavurmalı yumurta yapmak istiyorsanız ilgili kategorilere göz atarak doğal ürünlerimize göz atmayı unutmayın. Tarafımızdan satın almış olduğunuz ürünler en kısa süre içerisinde sağlam bir şekilde paketlenerek adreslerinize ulaştırılmak için kargo şubesine teslim edilecektir.

ÖNE ÇIKAN YAZILAR
Apikoglu Blog
Sucuk Neden Fermente Olmalı?
Doğal Sucuk Fermente Sucuktur.

Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması için sabırla beklenir. DEVAMINI OKU

Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?

Sucuk ürünümüz ısıl işlem görmediği; Fermente olduğu için hassas bir üründür.

Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.
Ortamda bulunabilen ve bozulmaya neden olan küf, maya gibi mikroorganizmalar... DEVAMINI OKU

Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler

Dilimli ürünler hayatımızı kolaylaştıran, çabuk hazırlanan ve kolay tüketilen ürünler arasında yer almaktadır.
Peki dilimli ürünleri dahada lezzetli kılmak için ne yapılabilir?

Dilimli ürünlerin tüketimi hakkında faydalı bilgiler:

-Pastırma, Füme Etler gibi dilimli ürünlerin buzdolabından çıkartılıp... DEVAMINI OKU

Artizan Nedir ?

Artizan, mutfak kültürüyle ilgili bir terimdir. Hem sanatkar hem de zanaatkar anlamına gelen bu sözcük, geleneksek yöntemlerle büyük uğraşlar vererek yemek hazırlayan aşçılar için kullanılır.

Bununla birlikte evde kendi imkanlarıyla egzotik ve farklı yemekler hazırlayan kişilere de artizan denir.

Artizan kelimesi Fransızca kökenli artist sözcüğünden türetilmiştir. Artist sözcüğü... DEVAMINI OKU

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.