sadsad x
asdasd
Apikoğlu Sucuklu Yulaf Tost

Apikoğlu Sucuklu Yulaf Tost

* Apikoğlu Dana Sucuk

* 4 Yemek kaşığı yulaf
* 1 Adet yumurta
* 1 Yemek kaşığı yoğurt
* Kaşar Peyniri

4 yemek kaşığı yulafımızı ve 1 adet yumurtayı bir kâseye alıp karıştırıyoruz.

Ardından bir yemek kaşığı yoğurdumuzu da ilave edip tekrar karıştırıyoruz. 

Ardından tost makinemize yağlı kâğıt sererek yapmış olduğumuz karışımı döküp dikdörtgen hale getiriyoruz.

Üzerini yağlı kâğıt ile kapatıp biraz kızarmasını bekliyoruz. 

Diğer yandan dilimlemiş olduğumuz Apikoğlu Sucuğumuzu (Dana Klasik Sucuk, Dana Kangal Sucuk, Dana Parmak Sucuk tercihinize bağlı olarak) ayrı bir yağlı kâğıt içinde tost makinemizde pişirmeye alıyoruz. 

Ben baharat sevdiğim için bu üç sucuk içinde en baharatlı olan Apikoğlu Dana Parmak Sucuğu tercih ediyorum :)

Sucuğun kalanını yanında gönderilen saklama ambalajında sağlıklı şekilde saklayabilirsiniz. 

Ambalajınız yok ise diğer saklama yöntemleri için buradan bilgi alabilirsiniz

Yulaf karışımımız ekmek haline geldi. 

Kaşar peynirimizi ve Apikoğlu Sucuğumuzu koyup, ekmeğimizi ikiye katlıyoruz ve peynir eriyene kadar bir miktar daha pişiriyoruz. 

Lezzetli ve Doyurucu tostumuz hazır. 

Afiyet olsun. 

ÖNE ÇIKAN YAZILAR
Apikoglu Blog
Sucuk Neden Fermente Olmalı?
Doğal Sucuk Fermente Sucuktur.

Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması için sabırla beklenir. DEVAMINI OKU

Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?

Sucuk ürünümüz ısıl işlem görmediği; Fermente olduğu için hassas bir üründür.

Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.
Ortamda bulunabilen ve bozulmaya neden olan küf, maya gibi mikroorganizmalar... DEVAMINI OKU

Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler

Dilimli ürünler hayatımızı kolaylaştıran, çabuk hazırlanan ve kolay tüketilen ürünler arasında yer almaktadır.
Peki dilimli ürünleri dahada lezzetli kılmak için ne yapılabilir?

Dilimli ürünlerin tüketimi hakkında faydalı bilgiler:

-Pastırma, Füme Etler gibi dilimli ürünlerin buzdolabından çıkartılıp... DEVAMINI OKU

Artizan Nedir ?

Artizan, mutfak kültürüyle ilgili bir terimdir. Hem sanatkar hem de zanaatkar anlamına gelen bu sözcük, geleneksek yöntemlerle büyük uğraşlar vererek yemek hazırlayan aşçılar için kullanılır.

Bununla birlikte evde kendi imkanlarıyla egzotik ve farklı yemekler hazırlayan kişilere de artizan denir.

Artizan kelimesi Fransızca kökenli artist sözcüğünden türetilmiştir. Artist sözcüğü... DEVAMINI OKU

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.