sadsad x
asdasd

Apikoglu Blog

Kamp ve Karavan Tatilleri İçin Pratik Et Ürünleri

Kamp ve Karavan Tatilleri İçin Pratik Et Ürünleri

Doğanın içinde geçirilen kamp ve karavan tatilleri, sadelikle birleşen lezzetli yemekleri de beraberinde getirir. Bu tür seyahatlerde hem taşınabilir hem de hızlı hazırlanabilir et ürünleri öne çıkar. Apikoğlu’nun katkısız dana etiyle hazırladığı ürünleri, bu tarz tatillerde pratik, doyurucu ve lezzetli öğünler hazırlamak için idealdir. İşte taşınabilirliği ile öne çıkan ve kamp mutfağınıza renk katacak 5 Apikoğlu ürünüyle tarif önerisi:

Kokteyl Sosis İle Kamp Ateşinde Şiş Tarifleri

Kamp ateşinin başında hem çocuklara hem yetişkinlere hitap eden bir tarif arıyorsanız kokteyl sosisli şişler tam size göre.

Apikoğlu kokteyl sosis çeşitlerini dilimlemeden bütün halde kullanabilirsiniz. Şişlere aralara renkli biber, kiraz domates, mantar ve arzuya göre peynir küpleri ekleyerek renklendirin. Kamp ateşi üzerinde ızgarada ya da döküm tavada kısa sürede pişirin. Üzerine çok az zeytinyağı ve kekik serptiğinizde enfes bir aromayla karşılaşacaksınız.

Bu tarif hem taşınması kolay hem de hazırlık süresi minimum olduğu için karavan mutfakları için birebir.

Karabiberli Dana Kuru Et İle Pratik Enerji Deposu

Yüksek protein, düşük yağ içeriğiyle Apikoğlu karabiberli dana kuru et kamp aktiviteleri öncesi harika bir enerji kaynağıdır.

Bir avuç kuru et dilimini ceviz, badem ve kuru meyvelerle birleştirerek hem doyurucu hem taşınabilir bir karışım elde edebilirsiniz. Ayrıca sabahları yulaf ezmesinin yanına tuzlu bir dokunuş olarak kuru eti minik parçalar halinde doğrayıp karıştırabilirsiniz.

Soğutma gerektirmemesi sayesinde sırt çantasında bile gün boyu taşınabilir ve doğrudan tüketilebilir.

Füme Dana Kaburga İle Tost ve Sandviç Alternatifleri

Apikoğlu füme dana kaburga dilimleri, kamp tostlarının başrol oyuncusu olabilir.

Ekmek arası hazırlanan füme kaburga, közlenmiş patlıcan veya kuru domates ile birleştirildiğinde gurme seviyede lezzet sunar. İsterseniz kamp ocağında döküm tost makinesi ile çıtır hale getirebilir, isterseniz sandviç formatında soğuk tüketebilirsiniz.

Gün boyu süren yürüyüşlerin ardından çabucak hazırlanabilecek lezzetli bir akşam yemeği alternatifi sunar.

Kars Gravyerli Dana Sosis İle Gurme Kamp Kahvaltısı

Kamp kahvaltılarında klasiklerin dışına çıkmak istiyorsanız gravyerli dana sosis tam size göre.

Apikoğlu Kars gravyerli dana sosis ürününü kalın dilimleyin ve tavada hafifçe kızartın. Yanına közlenmiş biber, domates ve yumurta ile tam donanımlı bir kamp kahvaltısı hazırlayın. Dilerseniz sandviçlere ya da açık tostlara ekleyerek lezzeti katlayabilirsiniz.

Sıcak bir içecekle servis edildiğinde, doğa içinde gurme kahvaltının keyfini çıkarmanızı sağlar.

Blok Dana Kavurma İle Tavada Tek Tava Akşam Yemeği

Kamp akşamlarında kalabalığa hitap eden pratik ama doyurucu bir yemek arıyorsanız Apikoğlu blok dana kavurma ideal bir malzemedir.

Soğan, biber ve domates ile sotelediğiniz kavurmayı haşlanmış patates veya önceden haşlanmış pirinçle birleştirerek tek tavada leziz bir yemek hazırlayabilirsiniz. Baharat olarak kimyon ve pul biber eklemek aromayı zenginleştirir.

Sıcak tüketilebilen bu yemek, kampın sonunda tüm ekip için doyurucu bir final öğünü olur.

Kamp rotanıza lezzet katmak ve hazırlık süresinden tasarruf etmek için Apikoğlu’nun taşınabilir ve katkısız dana etinden üretilmiş ürünlerini tercih edebilirsiniz. Tüm ürün çeşitlerini apikoglu.com.tr üzerinden keşfedebilirsiniz.

Apikoglu Blog
Sucuk Neden Fermente Olmalı?
Doğal Sucuk Fermente Sucuktur.

Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması için sabırla beklenir. DEVAMINI OKU

Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?

Sucuk ürünümüz ısıl işlem görmediği; Fermente olduğu için hassas bir üründür.

Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.
Ortamda bulunabilen ve bozulmaya neden olan küf, maya gibi mikroorganizmalar... DEVAMINI OKU

Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler

Dilimli ürünler hayatımızı kolaylaştıran, çabuk hazırlanan ve kolay tüketilen ürünler arasında yer almaktadır.
Peki dilimli ürünleri dahada lezzetli kılmak için ne yapılabilir?

Dilimli ürünlerin tüketimi hakkında faydalı bilgiler:

-Pastırma, Füme Etler gibi dilimli ürünlerin buzdolabından çıkartılıp... DEVAMINI OKU

Artizan Nedir ?

Artizan, mutfak kültürüyle ilgili bir terimdir. Hem sanatkar hem de zanaatkar anlamına gelen bu sözcük, geleneksek yöntemlerle büyük uğraşlar vererek yemek hazırlayan aşçılar için kullanılır.

Bununla birlikte evde kendi imkanlarıyla egzotik ve farklı yemekler hazırlayan kişilere de artizan denir.

Artizan kelimesi Fransızca kökenli artist sözcüğünden türetilmiştir. Artist sözcüğü... DEVAMINI OKU

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.