
Ürünleriniz Glüten İçerir mi?
Ürün içerisine doğrudan glüten içeren bir ham madde girmemektedir.

Hangi Belgelere Sahipsiniz ?
Apikoğlu hangi belgelere sahip? Helal gıda ve Kalite belgeleriniz var mı?

Siparişim Nasıl Sevk Edilecek?
Apikoğlun'dan vermiş olduğum sipariş nasıl gönderilecek?

Nerelere Gönderim Yapılıyor?
Nerelerden Apikoğlu sipariş edebilirim? Nereye gönderim yapılıyor?

Paçanga Böreği
-
3 Adet yufka
-
100 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
-
80 gram Apikoğlu Parça Pastırma
-
1 Adet Domates
-
2 Adet Yeşil biber
Kızartmak için:
-
2 Su bardağı ayçiçek yağı
Sosisli Milföy Börek
Malzemeler :
* 8 adet milföy
* 8 adet Apikoğlu % 100 dana kokteyl sosis
* 1 adet yumurtanın sarısı
4 kişilik tarif.

Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye
Malzemeler:
* 2 Su bardağı kuru fasulye
* 2 Soğan
* 2 Diş sarımsak
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 Sivri biber
* 2 Yemek kaşığı domates salçası
* 4-5 Domates
* Kaynar su
* Tuz
* 15 - 20 Dilim Apikoğlu parça pastırma

Apikoğlu Pastırmalı Yumurta
Malzemeler:
* Dilimlenmiş pastırma
* Birkaç çorba kaşığı ayarından margarin
* Yumurta
İsteğe göre:
* Kırmızı pul biber
* Sarımsak
* Karabiber
* Tuz

Fermente Sucuk Nasıl Saklanır?
Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken hava geçirgenliği olmayan strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.

Sucuk Neden Fermente Olmalı?
DOĞAL SUCUK FERMENTE SUCUKTUR
Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması için sabırla beklenir.