![Hangi Belgelere Sahipsiniz ?](hangi-belgelere-sahipsiniz-19-blog.jpg)
Hangi Belgelere Sahipsiniz ?
Apikoğlu hangi belgelere sahip? Helal gıda ve Kalite belgeleriniz var mı?
![Siparişim Nasıl Sevk Edilecek?](siparisim-nasil-sevk-edilecek-18-blog.jpg)
Siparişim Nasıl Sevk Edilecek?
Apikoğlun'dan vermiş olduğum sipariş nasıl gönderilecek?
![Nerelere Gönderim Yapılıyor?](nerelere-gonderim-yapiliyor-17-blog.jpg)
Nerelere Gönderim Yapılıyor?
Nerelerden Apikoğlu sipariş edebilirim? Nereye gönderim yapılıyor?
![Paçanga Böreği](pacanga-boregi-16-blog.jpg)
Paçanga Böreği
-
3 Adet yufka
-
100 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
-
80 gram Apikoğlu Parça Pastırma
-
1 Adet Domates
-
2 Adet Yeşil biber
Kızartmak için:
-
2 Su bardağı ayçiçek yağı
Sosisli Milföy Börek
Malzemeler :
* 8 adet milföy
* 8 adet Apikoğlu % 100 dana kokteyl sosis
* 1 adet yumurtanın sarısı
4 kişilik tarif.
![Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye](guvecte-apikoglu-pastirmali-kuru-fasulye-14-blog.jpg)
Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye
Malzemeler:
* 2 Su bardağı kuru fasulye
* 2 Soğan
* 2 Diş sarımsak
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 Sivri biber
* 2 Yemek kaşığı domates salçası
* 4-5 Domates
* Kaynar su
* Tuz
* 15 - 20 Dilim Apikoğlu parça pastırma
![Apikoğlu Pastırmalı Yumurta](apikoglu-pastirmali-yumurta-13-blog.jpg)
Apikoğlu Pastırmalı Yumurta
Malzemeler:
* Dilimlenmiş pastırma
* Birkaç çorba kaşığı ayarından margarin
* Yumurta
İsteğe göre:
* Kırmızı pul biber
* Sarımsak
* Karabiber
* Tuz
![Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?](fermente-sucuklar-nasil-saklanmali-12-blog.jpg)
Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?
Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken hava geçirgenliği olmayan strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.
![Sucuk Neden Fermente Olmalı?](neden-fermente-sucuk-11-blog.jpg)
Sucuk Neden Fermente Olmalı?
DOĞAL SUCUK FERMENTE SUCUKTUR
Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması için sabırla beklenir.
![Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler](dilimli-urunler-hakkinda-bilgiler-10-blog.jpg)
Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler
Dilimli ürünler hayatımızı kolaylaştıran, çabuk hazırlanan ve kolay tüketilen ürünler arasında yer almaktadır.
Peki dilimli ürünleri dahada lezzetli kılmak için ne yapılabilir ?